• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
    • ترید در شرایط محدودیت اینترنت
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
    • ترید در شرایط محدودیت اینترنت

آماده قبض برق میلیونی در تابستان باشید! | هشدار به مصرف کنندگان کولر گازی

  • شناسه خبر: 25361
  • تاریخ و زمان ارسال: 8 اردیبهشت 1403 ساعت 20:05
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
آماده قبض برق میلیونی در تابستان باشید! | هشدار به مصرف کنندگان کولر گازی

 

 «عبدالامیر یاقوتی» استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش هشت برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می دهد.

وی، تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح‌کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می کنند.

یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات‌ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولرهای آبی استفاده می کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات‌ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات‌ساعت افزایش می یابد و با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از سه برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات‌ساعت به حدود ٩٠٠ تا یک‌هزار و ٢٠٠ کیلووات‌ساعت می رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

کولر گازی

این مسوول با اشاره به تقسیم بندی کشور به پنج اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا چهار و مناطق عادی، افزود: تقریبا ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران ،زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخشهایی از اصفهان را در بر می گیرد.

جوایز نقدی و پاداش در انتظار مشترکانی که مصرف برق را کاهش دهند

 مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: امسال علاوه بر پاداش برای مشترکانی که کاهش مصرف برق داشته باشند، جوایز نقدی هم در نظر گرفته شده است. مصطفی رجبی مشهدی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت) در نشست خبری افزود: این جوایز شامل خودرو، وسایل الکترونیکی و سایر است که بر اساس قرعه‌کشی به مشترکانی که کاهش مصرف داشته باشند، داده خواهد شد.

وی ادامه داد: پاداش صرفه‌جویی امسال را همانند سال گذشته مبلغ ۲ هزار تومان به ازای هر کیلووات ساعت کاهش مصرف پرداخت خواهد شد.

قبض برق میلیونی

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: امید است امسال نیز مشترکان پرمصرف نسبت به کاهش مصرف اقدام کرده و از این جوایز برخوردار شوند.

رجبی مشهدی بیان کرد: برای تابستان امسال ۴۷ میلیون جایزه غیرنقدی برای مشترکان برق پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه تعرفه برق در سال ۱۴۰۳ هیچ تغییری نخواهد داشت، گفت: کسانی که بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف برق دارند، به‌ازای هر کیلووات ساعت مازاد بر ۲.۵ برابر الگو، ۲۷۰۰ تومان پرداخت خواهند کرد که مطابق با قیمت خرید برق تجدیدپذیرها خواهد بود.

مدیرعامل توانیر ادامه داد: این مشترکان که حدود یک میلیون مشترک هستند تا پیش از تابستان به کنتورهای هوشمند مجهز می‌شوند و در صورت ادامه پرمصرفی قطعاً با قبوض سنگین برق مواجه خواهند شد.

قیمت برق

رجبی مشهدی در باره طرح نیروگاه سازی توسط صنایع انرژی بر مطابق قانون مانع زدایی از صنعت برق خاطرنشان کرد: تاکنون ١٧ هزار مگاوات موافقت اصولی احداث نیروگاه صنعتی صادر شده که از این میزان ١٣٦٩ مگاوات واحد نیروگاهی احداث و به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

وی کفت: این میزان تا اوج بار تابستان امسال به ١ هزار و ٨٧١ مگاوات  خواهد رسید.

مدیرعامل توانیر افزود: صنایع نیروگاه ساز علاوه بر این که می توانند برق مازاد خود را به صنایع دیگر صادر کنند، حتی اگر موفق به انجام این کار نشوند، صنعت برق با قیمت های جذابی برق آنها را خریداری خواهد کرد.

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: صنایعی که در این طرح مشارکت نکرده و مبادرت به ساخت نیروگاه نکردند، در اولویت برنامه های مدیریت مصرف صنعت برق در دوره اوج بار تابستان قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: صنایع سازنده نیروگاه، مطابق با ظرفیت ایجاد کرده از این برنامه ها معاف خواهند بود.

افزایش هشت هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق

مدیرعامل توانیر در باره برنامه های صنعت برق برای تابستان در جواب ایرنا افزود: برای این منظور ۱۸۰ برنامه در ۶ محور تدوین شده است که بخشی از آن به توسعه ظرفیت نیروگاهی مربوط می شود.

قیمت برق

رجبی مشهدی گفت: تاکنون ۸ هزار و ۵۸۳ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده که بخشی از آن مربوط به نیروگاه های تازه احداث شده است.

وی ادامه داد: بخشی نیز مربوط به نیروگاه هایی است که توسط صنایع احداث شده اند.

تعریف ۷۷ پروژه در بخش انتقال

مدیرعامل توانیر از تعریف ۷۷ پروژه عملیاتی در بخش انتقال خبرداد و گفت: از این تعداد اکنون ۳۰ پروژه برق دارشده است.

رجبی مشهدی افزود: ۳۹ پروژه با ۷۰ درصد پیشرفت و ۲۶ پروژه نیز تا پایان اردیبهشت به بهره برداری خواهند رسید.

وی حجم ترانسفورماتورهای این بخش را هفت هزار و ۶۰۰ مگاولت آمپراعلام کرد و گفت: هفت پروژه بهبود هم در دست اجرا است.

مدیرعامل توانیرمیزان سرمایه گذاری برای این پروژه ها را ۹ هزار میلیارد تومان دانست.

قطع برق

رجبی مشهدی افزود: یکی از این پروژه ها خط انتقال دریایی است که اخیر توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی هادی مورد نیاز آن احداث شده است.

وی ادامه داد: این خط انتقال حدود ۱۳۰۰ متر است که برق را از جزیره به سرزمین اصلی و بالعکس انتقال داده و نقش مهمی در مدیریت برق دارد.

مدیر عامل توانیر خاطر نشان کرد: طبق  مصوبه هیات وزیران چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت مشارکت در مدیریت مصرف داشته باشند، ۱۹ ساعت باقی مانده برق آنها رایگان است.

رجبی مشهدی گفت: در صورتی که مشارکت بیشتر از ۵ ساعت باشد، پاداش نقدی شامل آنها خواهد شد.

وی افزود: کشاورزان اگر ۸۰ درصد دیماند مصرفی خود را از انرژی خورشیدی تامین کنند از برنامه های مدیریت بار معاف خواهند شد.

شناسایی بیش از ۸ هزارمرکز غیرمجاز رمزارز

مدیرعامل توانیردر باره فعالیت مراکز استخراج رمزارز، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۸ هزار مرکز غیرمجاز رمزارز شناسایی شده که  ۸۰۰ مگاوات معادل مصرف این مرکزها بوده است.

رجبی مشهدی ادامه داد: اگر قرار بود برای تامین برق آنها نیروگاه احداث می شد باید ۱۱۰۰ مگاوات نیروگاه می ساختیم.

رجبی مشهدی گفت: بر اساس قانون جدید این دستگاه‌ها امحا می‌شوند و معادل ۱۰۰ برابر تعرفه‌های برق جریمه خواهندشد.

وی افزود: مراکزمجاز نیز بر اساس ضوابط  قانونی می توانند از ۱۲ شب تا ۷ صبح از ماینر ها استفاده کنند و اگر از تابلو برق سبز برق مورد نیاز را  خرید کنند محدودیتی ندارند.

واردات برق

مدیرعامل توانیر در باره تعرفه برق در سال جاری خاطر نشان کرد: تعرفه ها تغییری نخواهند داشت.

رجبی مشهدی در عین حال ادامه داد:مشترکانی که بر اساس الگوی مصرف، مصرف برق داشته باشند تعرفه آنها یارانه‌ای محاسبه می‌شود و افرادی که بیش از الگوی مصرف، مصرف برق داشته باشند تعرفه آنها به صورت پلکانی محاسبه خواهد شد.

وی گفت: اگر میزان مصارف از الگو در هر اقلیم افزایش یابد میزان تعرفه نیز افزایش می‌یابد.

مدیرعامل توانیر ادامه داد:  ۲.۵ درصد مشترکان که تعدادشان کمتر از یک میلیون مشترک است دوبرابر الگو مصرف می‌کنند.

رجبی مشهدی در باره  تغییر ساعت ادارات از خرداد ماه، افزود: بر اساس ماده ۴ مصوبه هیأت وزیران تغییر ساعت کاری را خواهیم داشت و اگر تغییری در این زمینه اتفاق بیفتد اطلاع رسانی خواهد شد.

وی گفت:  از ۱۵ خرداد تغییر ساعت کاری را خواهیم داشت.

ترکیه، عراق، افغانستان و پاکستان مقصد برق ایران

قطع برق

مدیر عامل توانیر خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که بخش خصوصی در صادرات و ترانزیت برق مشارکت کند.

رجبی مشهدی افزود: در گام اول افغانستان، پاکستان و ترکیه و عراق با ظرفیت ۳۰۰ مگاوات امکان صادرات وجود دارد.

وی ادامه داد:  قطعاً این به توسعه سرمایه‌گذاری تجدیدپذیر ها کمک خواهد کرد و بر این اساس تولیدکنندگان برق تجدیدپذیر می‌توانند ۸ ماه برق خود را صادر کنند و ۴ ماه دیگر برق را در تابلو برق عرضه کنند.

مدیرعامل توانیر گفت: سال گذشته ۶۰۰ مگاوات تبادل برق را با ترکیه داشتیم.

رجبی مشهدی افزود:  برنامه ریزی کردیم برای نهایی کردن بخش تجاری خرید و فروش برق با بازار منطقه‌ای در کشور ترکیه هیاتی به زودی به ترکیه سفرداشته باشند.

وی ادامه داد:  اگر این امکان نهایی شود تجارت با کشور ترکیه فراهم است.

مدیرعامل توانیرخاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم ۵۰۰ مگاوات واردات برق از کشور های  ترکمنستان و ارمنستان داشته باشیم.

مردم در مناطق عادی از کولرگازی استفاده نکنند

کولر گازی

رجبی مشهدی از مردم در مناطق عادی خواست از کولرگازی استفاده نکنند تا مشمول هزینه های سنگین برق نشوند.

پیش بینی تامین ۱۱۰ ترابایت ساعت برق از بروس

وی گفت: پیش بینی کرده ایم امسال ۱۱۰ ترابایت ساعت از برق مورد نیاز از طریق بورس تامین شود.

شارژ حساب های وکالتی شرکت های توزیع برای خرید برق

مدیرعامل توانیر از شارژ حساب های وکالتی شرکت های توزیع برق برای خرید برق خبرداد و گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان چهارشنبه گذشته شارژ شد.

رجبی مشهدی افزود: ۵۰۰ میلیارد تومان هم این هفته شارژ خواهد شد البته حداقل دو هزار میلیارد تومان ماهانه شارژ می‌شود./ایرنا

قبض برق قبض برق اصفهان قبض برق تهران قبض برق مازندران قبض برق میلیونی

مطالب مرتبط

9 نکته برای مسافران خارجی در دوران بلاتکلیفی و ناامنی

9 نکته برای مسافران خارجی در دوران بلاتکلیفی و ناامنی

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

شهر زیر فیلتر ایکس ویژن؛ وقتی یک کمپین تبلیغاتی شبیه گالری هنری می‌شود

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

چرا تور کاپادوکیا اغلب زمینی و گروهی برگزار می‌شود؟

کدام کشورها با خرید ملک اقامت میدهند

کدام کشورها با خرید ملک اقامت می‌دهند؟

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

معرفی بهترین کافه ها با شکلات و دسرهای خاص

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تحلیل بازار پالت پلاستیکی: روندهای مصرف و صادرات در سال ۱۴۰۴

تجهیز فست فود

آیا خرید اقساطی تجهیزات فست فود ارزش دارد؟

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

کفسابی سنگ و موزاییک در تهران

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در تجارت خارجی ایران در گذرگاه توفان؛ چرا نشست راهبردی یک ضرورت است؟
  • بهرام شیربیگی در تجارت خارجی ایران در گذرگاه توفان؛ چرا نشست راهبردی یک ضرورت است؟
  • کارشناس روابط عمومی در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای
  • محمدزاده در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای
  • کارشناس روابط عمومی در خرید خودروهای صفر و کارکرده سایپا؛ نقد و اقساط
  • بهرام مددی در خرید خودروهای صفر و کارکرده سایپا؛ نقد و اقساط

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram